Welkom op het SURF XR Innovatie Forum! 👋

Bedankt voor je deelname aan het XR Innovatie Forum!

(see here for the English version of this text)

:goal_net: Het doel van dit online forum is om degenen die werken met, of geinteresseerd zijn in, eXtended Reality (XR) binnen de SURF community een platform te bieden voor continue kennisuitwisseling en discussie. En daarbij interactie tussen XR-experts en niet-experts faciliteren, zowel het technische als het niet-technische niveau verbinden, een plek bieden voor hulpvragen over XR-onderwerpen, voor uitwisseling van kennis en informatie, inclusief bronnen zoals content. Tevens is het een plek voor interactie binnen het XR Developer Network.

Hieronder staan enkele nuttige dingen die je kunt doen als eerste stap, ook om je interactie met het forum te verbeteren.

:e-mail: Activeer periodieke e-mailoverzichten, of mailing list mode, om ervoor te zorgen dat je geen interessante nieuwe onderwerpen en discussieactiviteit mist als je niet regelmatig op het forum kijkt. Je kunt de frequentie van samenvattingen die per e-mail verstuurd worden zelf kiezen (bijvoorbeeld elke dag, week of maand). Zie hier voor meer details.

:speaking_head: Vul je profiel in om anderen te helpen begrijpen wat je rol, affiliatie en interesses zijn. Voeg hiervoor informatie over jezelf (en optioneel een foto of afbeelding) toe aan je profiel in 2 eenvoudige stappen:

  1. Ga naar je Profiel pagina en vul de informatie in die je over jezelf wilt delen en klik op Wijzigingen opslaan.

  2. Je profiel is standaard verborgen, dus je moet het publiekelijk zichtbaar maken. Ga naar de sectie Interface en verwijder het selectievakje naast Mijn openbare profiel en aanwezigheidsfuncties verbergen en klik op Wijzigingen opslaan.

:open_book: Leer de community kennen door discussies te bekijken die hier al plaatsvinden. Als je een bericht interessant, informatief of onderhoudend vindt, gebruik dan het :heart: om je waardering of steun te laten blijken!

:handshake: Draag bij door te reageren of je eigen perspectief te geven, vragen te stellen of feedback te geven in een discussie.

De FAQ bevat wat meer details over het starten van topics in het :uk: Engels versus in het :netherlands: Nederlands. Samengevat: een voorkeur voor Engels voor een betere toegankelijkheid, hoewel topics in het Nederlands ook prima zijn.

:question: Bekijk de Huisregels en FAQ, waar u algemene richtlijnen voor interactie kunt vinden, plus veelgestelde vragen.

Als je hulp nodig hebt of een suggestie hebt, voel je dan vrij om een nieuw onderwerp aan te maken in de Feedback over de site sectie, of neem contact op met de beheerders.