Online bijeenkomst over Serious Games in de zorg (18 maart, online)

https://www.clicknl.nl/events/serious-gaming/ (en linkedin post van Tanja Nijboer, Universiteit Utrecht)

Actief binnen Serious Gaming? Dan ben jij uitgenodigd voor deze digitale bijeenkomst: Versnelling van Validatie voor Serious Games in de Zorg.

De wereld van Serious Games in de zorg staat voor een uitdaging: de validatie van deze games vergt vaak een langdurig proces van 3 tot 5 jaar, waardoor de technologie verouderd kan zijn tegen de tijd dat het is goedgekeurd. Maar er is hoop! Prof. Rutger Engels en Prof. Roy Otten hebben methodieken aangereikt waarmee de validatie van een game binnen slechts 6 maanden kan worden voltooid.

Deze benaderingen worden gepresenteerd tijdens deze bijeenkomst, waarbij alle bedrijven die actief zijn in Serious Games voor de zorg uitgenodigd zijn. Kom kennis opdoen!

Bedrijven die participeren in het RAAK-project ‘Clash of the Paradigms’ van Hogeschool Windesheim, onder leiding van Gido Hak van het lectoraat ICT-innovatie in de zorg sluiten aan. Evenals Tanja Nijboer, vertegenwoordiger van de Dutch Society for Simulation in Healthcare. Zij zal haar inzichten met jullie delen.